2022 Evden Eve Fiyatları

2022 Evden Eve Fiyatları

2022 Evden Eve Fiyatları (Kurumsal Nakliyat)

Amacı hizmet vermek olan sektörlerin hepsi son yakıt zamlarından etkilenmiştir. Bu durum maalesef 2022 Evden Eve Fiyatları içinde yukarı yönlü değişime neden olmuştur. Biliyorsunuz ki en fazla gider kalemlerimiz yakıt ve personeller giderleridir. 

Fiyatlar artıkça maalesef müşterilerimiz de merdiven altı çalışan şirketlerle muhatap olmak zorunda kalmaktadırlar. urumsal şirketler özellikle akaryakıt zamlarından sonra mecburi olarak fiyatlarına zam yapmak zorunda kalmışlardır. 

Kullandığımız kamyon araçlarımız binek araçlara göre km başına 10 kat daha fazla yakıt tüketmektedirler. Buradan da aslında Evden Eve Nakliyat hizmeti veren nakliyecilerin masraflarını (Taban) anlayabilirsiniz. Personel maaşları ve giderleri de ortadadır. 

En önemli masraf kalemlerimiz aşağıdaki gibidir.

  1. Yakıt
  2. Personel
  3. Vergi
  4. Kira
  5. Araç Bakım Giderleri
  6. Araç Kasko ve Sigorta Giderleri

Yukarıda saydığımız kriterlere göre kurumsal bir şirketin maliyetlerini sizlerde hesaplayabilirsiniz. Bu nedenle alacağınız tekliflerde kaçak çalışan şirketleri rahatlıkla anlayabilirsiniz. 

2022 Evden Eve Fiyatları (Nelere Göre Değişir)

Şehir içi ve şehirler arası güncel ücretler değişiklik göstermektedir. Mesafeye bağlı olarak, kısa mesafelerde 2022 Evden Eve Fiyatları daha uygun olmaktadır. İstanbul içerisinde ise Anadolu ve Avrupa Yakası bölgelerinde, köprü ve bağlantı yollarındaki ücretlendirmelere bağlı olarak nakliye ücretleri farklılık göstermektedir.

Ücretler, yine aynı şekilde taşınacak evin büyüklüğüne göre de değişebilmektedir. Örneğin, 2+1 evlerin taşınma ücreti 3+1 evlere kıyasla daha uygun olmaktadır. Özetle, eşyaların sayısı, kapladıkları alan ve ağırlıkları, evler arası mesafenin kısalığı uzunluğu ücretlerin çeşitlendirilmesinde önemli bir rol alır.

Ev 1+1 olabilir ancak bazı durumlarda eşya sayısı o kadar fazla ki, neredeyse 4+1 evde olan eşya ile aynı olabilmektedir. Bu nedenle kesinlikle evinizi taşıtmadan önce nakliye firmasının saha ekipleri yerinde eşyaları görmeleri gerekir. Hem siz hem de firma mağdur olmayacaktır. Çoğu anlaşmazlıklar taşıma esnasında meydana gelmektedir. Başta biz böyle konuşmadık şöyle konuşmadık ver bakalım şu kadar para daha. Müşteride bunu kabul etmiyor haliyle. Bu nedenle firmalar bu ayrıntıyı dikkate almak zorundalar.

2022 Evden Eve Fiyatları

2022 Evden Eve Fiyatları

2022 Evden Eve Nakliye Ücretleri

Nakliye ücretleri, özellikle kısa mesafeler için, 750-800 liradan başlamaktadır. Uzun mesafe nakliyat fiyatları ise 1500 lira civarından başlamaktadır. Eşyaların miktarına bağlı olarak, 1+1 evlerde taşıma ücreti 2000 liradan, 2+1 evlerde taşıma ücreti 2500 liradan, 3+1 evlerde ise 3000-4000 liradan başlamaktadır.

Nakliyat ücretinin üzerine ek hizmet ve maliyetler de eklenebilmektedir. Ücret değişkenliğine asansörlü nakliyat ve diğer nakliyat türleri de eklenmektedir. Taşıma kolaylığı açısından, bazı firmalar asansörlü nakliyat sistemini tercih edebilmektedir.

Bu da ücretin daha yüksek olması anlamına gelmektedir. Asansör aracı kurulması durumunda, 400 ile 750 lira gibi bir ek hizmet nakliye ücretine eklenmektedir. Her iki eve de aynı sistemin kurulması dahilinde toplamda 1500 lira gibi bir ek hizmet ücreti nakliye ücreti dışında verilmesi gereken bir tutar olmaktadır.

Elimizden geldiğince 2022 Evden Eve Fiyatları için güncel bilgileri ilettik. Verdiğimiz fiyatlar bugün için geçerlidir. Biliyorsunuz çok kısa süre içinde değişimler olabilmektedir. En güncel bilgileri çağrı merkezi personellerimiz size vereceklerdir. 

 

760 kez okundu