Eryaman Nakliyeciler

Eryaman Nakliyeciler

Herkesin taşınmayla ilgili düşünceleri farklıdır ancak bir nakliye şirketinden beklenilen hizmet anlayışı aynıdır. Bu yüzde Eryaman Nakliyeciler arasında en tecrübelilerinden biri olarak tüm nakliye ihtiyaçlarınıza yönelik hizmetlerimiz bulunmaktadır.

Temel Eryaman Nakliyeciler taşıma hizmetlerimiz, eşyalarını kendisi paketlemek isteyen ya da her şeyi bizim paketlememizi isteyen herkese uygun olarak düzenlenmiştir. Tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçerek ayrıntılı bilgi almak olacaktır. Günün size uygun saatlerinde, size özel bir expertiz göndereceğiz ve özel dikkat ve özen gerektiren bir eşyanın olup olmadığını, ne kadar eşyanız olduğunu inceleyerek size özel bir fiyat teklifi sunacağız.

Tüm evinizi ambalajlama düşüncesi biraz fazla korkutucu görünüyorsa, sizin için Eryaman Nakliyeciler olarak her şeyi memnuniyetle yaparız! Mükemmel paketlemede eğitimli uzmanlarız. Burada, rahatsızlığınızı ortadan kaldırmaya yardımcı olmak için sunduğumuz birkaç seçenek var:

TAM PAKETLEME NAKLİYE HİZMETİ

Tüm eşyalarınızı özel olarak tasarlanmış kutularda dikkatli bir şekilde paketliyoruz. Her şey kaplıdır  kutular, bantlar, kağıtlar, vb. eğer isterseniz, yeni evinizde de hepsini açacağız. Sadece rahatla ve kahvenin tadını çıkarın!

MUTFAK PAKETLEME HİZMETİ

Lavabonun haricindeki her şeyi mutfağınızda toplayacağız. Mutfak, sunduğumuz en çok talep edilen paketleme servisidir. Kırılabilirleriniz her zaman bizimle güvende.

blank

TEKLİ MADDE PAKETLEME HİZMETİ

Ne istediğini bize anlatın. İhtiyacınız olan kutuları getiriyoruz ve sadece bu eşyaları veya odaları Eryaman Nakliyeciler olarak paketlemenize yardımcı oluyoruz. Bu kadar basit.

Hareketli gününüzün mümkün olduğunca sorunsuz ve stressiz hale getirilmesi amacımızla ilgili ciddi bir durumdayız. Bunu nasıl yaparız? Yaptığımız sözleri daima takip ettiğimizden emin olmak.

ZAMANINDA HİZMET

  • Önce uzman kişimiz sizinle iletişime geçer. Bir gün ve saatte önceden hemfikir oluruz ve ona sadık kalacağız.
  • Taşıyıcılarımız her zaman zamanında varırlar. Zamanlamanın ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuz, bizim içinde öyle.

ÖN ORANLAR

  • Eryaman Nakliyeciler hakkında bildiğiniz her şeyi unutun. Oranlarımız hakkında açık ve şeffafız.
  • Bu, hiçbir hile, gizli ücret ya da ek ücret ödemeksizin expertizimizin söyleyeceği fiyattan ücret alacağımız anlamına gelir.

Profesyonel Çalışanlar

  • Taşıyıcılarımız, eşyalarınızı özenle kullanan profesyoneller.
  • Yukarıdan ve ötesine geçmek bizim işimizin bir parçası, bu yüzden vay canına hazır olun.

OLAĞANÜSTÜ MÜŞTERİ HİZMETLERİ

  • Çalışanlarımız gülümsüyor ve profesyonel olarak sadece işlerine odaklanıyorlar!
  • Taşıyacılarımız yıllardır bizimle çalışan kişiler oldukları için hepsini çok iyi tanıyoruz.

EV TAŞIMA SERVİSLERİMİZE İLE NELER DAHİLDİR?

Taşınmanın büyüklüğü ne olursa olsun, o gün aklınızda bir ton sorun olacak, bu yüzden bir Eryaman Nakliyeciler daha fazlası olmak hedefimiz. Ortağınız olmak istiyoruz. Ortaklar kutuların etrafında dolaşmaktan çok daha fazlasını yapıyorlar. Gününüzü önceden planlamanıza, depolama tesislerini bulmanıza, doğru boyuttaki kutuları bulmanıza ve hatta kahve getirmenize yardımcı oluyoruz.

Eryaman Nakliyecilerden Ne Beklemelisiniz?

  • Güne, adres, kavşak ve kamyonu nereye park edeceğimiz gibi tüm önemli bilgileri teyit etmek için bir karşılama çağrısı ile başlarız.
  • Biz varır varmaz, evinizi kapsamlı bir şekilde gözden geçiririz, ekstra özen gerektiren özel eşyalarınızı not ederiz.
  • Sonra kamyonu hızla ve dikkatlice toplayarak hareket ediyoruz. En önemli öğeleriniz en sonunda paketlenir, böylece hemen onlara ulaşabilirsiniz.
  • Yeni dairenizde her şeyi uygun şekilde belirlenen odalara hız ve özenle indiriyoruz.
  • Her şeyin olması gereken yerde olduğundan emin olmak için bir tamamlama kontrol listesi ile işlerinizi bitiririz.

324 kez okundu
blank
Nakliyat Ankara

51 kez okundu

blank
Akyurt Evden Eve

287 kez okundu